NYOMTATÁS


 

TERMÉKEK


This Browser is not good enough to show HTML5 canvas. Switch to a better browser (Chrome, Firefox, IE9, Safari etc) to view the contect of this module properlyMolinó nyomtatás 3200 Ft/m2-től*Molinógyár, a Molinó specialista.

Molinó, molinó készítés, molinó gyártás, molinó nyomtatás, molinó akció minden hónapban. Rendeljen 3 év garanciával európai beszerzésű molinó  anyagot.

Molinógyár 2000-es évek óta foglalkozik molinók nyomtatásával. A molinók és egyéb reklámeszközök gyártásában sok éves tapasztalat és külföldi partnereink biztosítják a megbízható minőséget. Molinó gyártáshoz minden eszközzel rendelkezünk. Profi gép parkunk segítségével bármilyen igényt ki tudunk elégíteni. Célkitűzésünk a fogyasztói elégedettség. Ennek érdekében a legtöbb termékünkre 3 év garanciát adunk.

Molinó, Reklámponyva

Molinó, Reklámponyva, Textilmolinó gyártása, egy és kétoldalas kivitelben, hegesztve, ringlizve vagy akár szélcsatornázva. Ahogy kéri ügyfelünk, úgy készítjük el a molinót, ponyvát számára. UV álló festéket használunk a molinók nyomtatásához, sőt külön kérésre lamináljuk is azokat az igazán masszív kültéri használatért.

Molinó nyomtatás rövid határidővel

Molinógyár nyomtatási termékei: PVC ponyva, Textilponyva, Reklámponyva, Vinyl fólia, Öntapadós fólia, Járműgrafika, Mesh háló, Épületháló, Zászló, Cégtábla, Plakát papír, Citylight, Europlakát, Világító tábla, Padlómatrica, Zászlófüzér. Nézzen szét kínálatunkban és válassza az Ön, illetve cége számára legmegfelelőbb arculati elemet.

Molinó nyomtatás kiállításra, rendezvényre

Amennyiben kiállításra, rendezvényre készül a Molinógyár további termékei lehetnek a legalkalmasabbak a kínáló stand, bemutató stand felépítéséhez. Molinógyár további termékei, reklámeszközei: Roll-up, Beachflag, Strandzászló, Pop-up, Sajtófal, X-banner, Kínáló pult, Giga roll-up, Plakátkeret, Megállító tábla, Háttérfal.

Molinó nyomtatás garanciával

Mi minden molinóra 3 év garanciát adunk, mert a minőség és szakértelem egyaránt párosul a munkáinkban. Silány laminált PVC molinót nem használunk, hogy ezzel is ügyfeleink igényeit szolgáljuk.

Molinó rendelés On-Line

Rendelje meg mesh hálóját, vinyl matricáját, pvc molinóját nálunk. A kész grafikai anyagot csatolja a megrendelő emailhez vagy küldje el egy fájlküldő oldal segítségével. A ponyvák grafikáját várjuk pdf, tif, jpg formátumokban 100-150 dpi felbontásban.

Molinó készítés további szolgáltatásokkal

Grafikai tervezés: Szeretne egy figyelemfelkeltő reklámot, út menti plakátot, molinót, hogy fellendítse cége eladásait, de nincs megfelelő szakembere aki ezt megtervezné? Írja meg elképzelését és grafikus kollegáink megtervezik az Ön reklámját, molinó ponyváját. A grafikai terveket nyomtatás előtt visszaküldjük önnek jóváhagyásra.

Helyszíni kihelyezés: Megvan a megfelelő molinó, épületháló csak nem tudja egyedül kihelyezni? Szakembereink segítségére lehetnek a mesh és molinók kihelyezésében. Vállalunk alpintechnikás kihelyezést is.

Helyszíni felmérés: Mesh hálót, molinót szeretne készítettni, csak nem tudja milyen méretben? Kérje szakembereink segítségét a helyszíni felmérésben. Az utána levő hibátlan nyomtatásról mi gondoskodunk.

Kiszállítás: Megrendelt és elkészült PVC molinóját, Textil molinóját, Mesh hálóját, Vinyl fóliáját, vagy a Molinógyár további termékeit kérheti kiszállítással is. DPD futárszolgálattal dolgozunk együtt. Az elkészült termékeket másnapi kiszállítással tudjuk teljesíteni.

PVC Molinó

Vízálló, öntött PVC ponyva,
Ellenáll az UV sugárzásnak és hőnek
Anyag: 440 g / m2
Felhasználás: kültér
Gyártás: 3-5 munkanap

Az egy oldalon nyomtatott PVC molinó megbízható kültéri reklámeszköz, a víz- és UV álló nyomatnak köszönhetően. Vastagsága 440 gramm/m2, maximális nyomtatási szélessége 158 cm. Az ennél nagyobb molinó szélesség esetén a nyomatok hegesztéssel vannak toldva. Az anyag vízálló, enyhén strukturált, nem fényzáró, illetve a front oldala kerül nyomtatásra.  

A molinó élettartama nagyban függ a kihelyezéstől és a környezeti hatásoktól. 3 év garanciát adunk minden termékünkre. A minőséget az európai molinó beszállítóinknak köszönhet*ük.

  • tetszőleges méret a molinó hegesztésének köszönhetően
  • választható konfekcionálás, molinó visszahegesztve, vagy bujtatózva
  • legjobb ár-érték arányú termék, a molinó
  • kültéri alkalmazás

A nyomtatás oldószeres technológiával készül.

A szolgáltatás tartalmazza az alapanyagot, digitális nyomtatást és a kívánt alap konfekcionálást.

A molinó ára az alábbi konfekcionálást tartalmazza:

  • méretre vágás
  • szélek visszahegesztése
  • körben 50 cm távolságban ringlizés
  • alul-felül tetszőleges méretű bujtatók kialakítása

* Az ár 50 m2 feletti rendelésre vonatkozik