Kategóriák

LEGFRISSEBB PR CIKKEK

A sérv otthoni gyógymódjai

A sérv tünetei ellen sokféle terápia áll rendelkezésünkre. Attól függően kerül sor a kezelésekre, hogy milyen típusú sérvről van szó és mennyire súlyos a betegség.

Bővebben...

A visszér kezelése sokféle módon

A visszér kezelése történhet bőrgyógyász, érsebész és belgyógyász közreműködésével. A terápia azonban csak akkor lehet sikeres, ha a beteg is együttműködik, azaz az életmódváltásra vonatkozó előírásokat is betartja.

Bővebben...

Profi virágküldés Budapest kerületeibe, mindössze 990 Ft-ért!

Mára a virágküldés már nélkülözhetetlen az emberek életében, ugyanis ha már valaki virágot ajándékoz, akkor szeretné azt minőségivé tenni, vagyis igényes virágcsokrot szeretne exkluzív körítéssel, megfizethető áron. Sok virágküldő szolgálat található az interneten, ezért nehéz kiválasztani a megfelelőt, de miben különbözhetnek ezek a cégek egymástól?

Bővebben...

Testi és lelki betegségek magyarázata

A testi és lelki betegségek magyarázata nagyon érdekes összefüggésekre világít rá. Kutatások szerint például a cukorbetegség hátterében a szerethiány és a szorongás áll, miközben a legtöbben még mindig fizikai okokat keresnek a magyarázatok között.

Bővebben...

A zöld tea hatásai betegségek ellen

A zöld tea hatása a szervezetre segít őrizni fiatalságunkat, egészségünket, jó közérzetünket. Támogatja az életfontosságú folyamatokat, szabályozza a vérnyomást, a koleszterinszintet, segíti a jobb anyagcserét, védi sejtjeinket.

Bővebben...